fbpx

Általános Szerződési Feltételek

 seostrategia.hu weboldal (továbbiakban: honlap) kizárólagos üzemeltetője yolo Kft. (székhely: 1097 Budapest, Nádasdy utca 15/b. 9 em. 9, Adószám: 13829917-2-43) (továbbiakban: Üzemeltető).

A honlap használatával elfogadod az alábbi feltételeket és nyilatkozatokat. Amennyiben a honlap felhasználási feltételeivel nem értesz egyet, kérlek, ne használd az oldalt!

A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (yolo Kft., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.

Az Üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A honlapról értesüléseket átvenni csak a honlapra és a szerzőre (Csernai Kata SEO szakember) való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, a portálra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti, s erre az Üzemeltetőtől engedélyt kér, és írásbeli engedélyt kap.

A honlap üzemeltetése során az Üzemeltető igyekszik a lehető legpontosabb információkat szolgáltatni. Az információk esetleges félreértéséből, vagy a helytelen következtetések levonásából eredő esetleges károkért az Üzemeltető nem vállalja a felelősséget. Az Üzemeltető a honlap használatából eredő károkért mindennemű felelősségét kizárja.

Az Üzemeltető nem vállalja a felelősséget a honlapon történt elírásokért, sem pedig az oldalak tartalmának jogosulatlan, rajta kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

A honlapon megadott email címmel a látogató hozzájárul ahhoz, hogy felkerüljön az Üzemeltető szegmentált és általános hírlevél listáira. Az ezekről történő egyéni listás vagy általános leiratkozásra az Üzemeltető minden emailben lehetőség biztosít.

Vásárlási feltételek

A honlapon digitálisan megrendelhető keresőoptimalizálási szolgáltatások, workshop részvételi lehetőségek és infotermékek előre utalással és bankkártyás fizetéssel vásárolhatók meg.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Tájékoztatlak, hogy mint látogató (továbbiakban: Fogyasztó) a seostrategia.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítod, hogy ismered és elfogadod, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket.

Kérlek, amennyiben vásárlója, illetve aktív használója kívánsz lenni a honlap által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásaimat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és azokat kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

Kereskedő/a honlap üzemeltetője

 • yolo Kft.
 • Székhely: 1097 Budapest, Nádasdy utca 15/b 9. em. 9.
 • Adószám: 13829917-2-43
 • Nyilvántartási szám: 01 09 875470
 • Elektronikus elérhetőség: hello@seostrategia.hu
 • Telefonos elérhetőség: +36 (70) 380 2745

A tárhelyszolgáltató és annak elérhetőségei

 • Cégnév: Blaze Arts Kft.
 • Székhely: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8
 • Elektronikus elérhetőség: info@forpsi.hu

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: Üzemeltető.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A seostrategia honlapon lehetőség van különböző keresőoptimalizálási szolgáltatások és SEO képzések megvásárlására.

Az aktuálisan elérhető keresőoptimalizálási szolgáltatások a  https://seostrategia.hu/keresooptimalizalas-arak/ menüpont alatt találhatók.

Az aktuálisan elérhető SEO képzések a https://seostrategia.hu/seo-workshop/ menüpont alatt találhatók.

Rendelési információk

A megjelenített szolgáltatás és képzése (továbbiakban: termékek) kizárólag a seostrategia.hu honlapon keresztül, online ill. az Üzemeltetőnél e-mailben rendelhetők meg.

A szolgáltatások teljesítése a szerződésben rögzített módon történik meg.
A képzések teljesítése a megrendelés során kiválasztott időpontban történő online vagy személyes képzésen való részvételre jogosítja fel a megrendelés során meghatározott személyt.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak 27% ÁFA-t tartalmaznak.

Amennyiben Üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

A felsorolt termékekről az adott termék aloldalán találsz részletes tájékoztatást.  Amennyiben ennél részletesebb tájékoztatásra van szükséged, úgy a hello@seostrategia.hu email címen vedd fel a kapcsolatot az Üzemeltetővel.

A rendelés menete

A termékeket egyesével, vagy az üzemeltető által előre meghatározott csomagokban van lehetőség megvásárolni. A vásárláshoz nem szükséges előzetesen regisztrálni, vagy bejelentkezni. A vásárlási folyamatot a kiválasztott termék esetén, vagy a termék aloldalán található Megrendelés ill. Regisztráció gombra kattintva tudod elkezdeni.

A vásárlási folyamat során meg kell adnod a számlázási adataidat, illetve lehetőséged van kiválasztani a neked leginkább megfelelő fizetési módot (bankkártyás fizetés vagy átutalás). Miután megadta a vásárlási folyamat során a megrendeléshez szükséges adatokat kérlek kattints az űrlap alján lévő Megrendelés ill. Regisztráció gombra.

Az adatok hibátlan megadását követően további információkat találsz a kiválasztott fizetési lehetőségről, illetve a megadott email címedre automatikusan elküldjük a díjbekérőt ill. számlát.

Online kártyás fizetés esetén a honlap átirányít a Barion oldalára, ahol biztonságosan el tudod végezni a fizetést. A bankkártya adatok a kereskedőhöz és a weboldal üzemeltetőjéhez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Banki átutalással történő fizetés esetén kérlek az utalás közleményében tüntesd fel az emailben kapott díjbekérő sorszámát!

Sikeres fizetési tranzakciót követően a korábban megadott email címeden ill. telefonszámon keresztül 2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot.

Ha a díjbekérő, számlá, vagy a workshop indulásával és részleteivel kapcsolatos email nem érkezik meg, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a hello@seostrategia.hu címen keresztül.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelésre, de ha az a munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra a megrendelés.

Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje a szerződésben rögzített dátum, workshop esetén a megrendeléskor kiválasztott részvételi időpont.

A megrendelt termék ellenértékének fizetési módja

A megrendelt termék fizetésének módja

 • Banki előre utalással történő teljesítés: a megrendelés elküldését követően automatikusan kiállításra, és a megadott email címre elküldésre kerül a díjbekérő. A díjbekérőn megtalálod a bankszámlaszámot és a díjbekérő sorszámát, melyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlámon, csak ezt követően állítom ki és küldöm el a díjbekérőhöz hasonló módon a számlát, illetve kezdjük meg a megrendelés teljesítését.
 • Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges:

  A bankkártya adatok a kereskedőhöz és a weboldal üzemeltetőjéhez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 • A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a kapott díjbekérő alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a fizetendő végösszeg beérkezését követően emailben juttatjuk el az erre a célra megadott email címre. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. kormányrendelet szabályozása értelmében a jelen pont rendelkezései kizárólag a fogyasztónak minősülő vásárló esetében alkalmazhatóak. A fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt, bontatlan csomagolású terméket. Amennyiben a fogyasztó él elállási jogával, úgy ezt az üzemeltetővel egyértelmű írásbeli nyilatkozatban köteles közölni (postán ajánlott tértivevényes küldeményben, vagy emailben). Az üzemeltető az elállási nyilatkozat kézhezvételét követően haladéktalanul köteles azt visszaigazolni a fogyasztó felé. A fogyasztó elállása esetén a megrendelt terméket köteles elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül az üzemeltetőnek visszaküldeni. A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli.

Amennyiben a fogyasztó elállási jogát gyakorolja, úgy az erre vonatkozó nyilatkozat kézhezvételét követő 14 napon belül köteles az üzemeltető a fogyasztónak az általa teljesített fizetéseket visszatéríteni, beleértve a szállítás díját is. Ez alól kivétel, ha a fogyasztó olyan fuvarozási módot választott, amely többletköltséggel jár, és amely a szokásos fuvarozástól eltérő. A szolgáltatónak a visszafizetési kötelezettségét mindaddig nem kell teljesítenie, amíg a szolgáltatott terméket vissza nem kapta, vagy amíg a fogyasztó hitelt érdemlő igazolását a termék visszaküldéséről nem kapta meg. A két időpont közötti eltérés esetén az üzemeltető a korábbi időpontot kell, hogy figyelembe vegye.

Panaszok intézése

Üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni, az Üzemeltető adatai között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell, hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

Egyéb rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

Adatvédelmi nyilatkozat

Hatályos: visszavonásig
Utolsó módosítás dátuma: 2023. augusztus 1.

 

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.