fbpx

SEO szövegírás

Újabb és újabb érdeklődőkre van szükséged, akiknek a te termékedre, szolgáltatásodra van szüksége?
Szeretnéd, hogy már ismerjék a terméked, szolgáltatásod előnyeit, mikor eljutnak az ajánlatodig?
Erősítenéd a hitelességed, szeretnél szakmai személyes márkát építeni?

A SEO szövegírással három legyet üthetsz egy csapásra

Folyamatosan új érdeklődőket szállít neked a Google keresőből, anélkül, hogy egy fillért is hirdetésre kellene költened.
Képezi a látogatóidat, így nem kell rájuk tukmálnod a termékedet vagy szolgáltatásodat, mert már vágyni fognak rá.
Az átadott hasznos tudás pedig hitelessé tesz a szemükben.
+1 Nem mellesleg a javítja a honlapod helyezését a Google keresőben.

A SEO szövegírás szolgáltatással levesszük a válladról a rendszeres publikáció terhét. Megszűnik a nyomasztó cikkírási kényszer, és Te végre arra tudsz koncentrálni, amire igazán kell: az üzletre.

Ez egy exkluzív szolgáltatás, melynek keretében a témádhoz illeszkedő kulcsszavakra írt, keresőoptimalizált cikkeket készítünk a holnapodra. Sőt, azokat illusztrációval együtt fel is töltjük. Neked nincs más dolgod, mint pénzre váltani a honlapod folyamatosan növekvő látogatottságát.

Mit tartalmaz a SEO szövegírás szolgáltatás?

Mi nem egyszerűen szöveget írunk. Olyan szöveget írunk, ami:

folyamatosan a szolgáltatásod / terméked iránt érdeklődő látogatókat hoz a honlapodra,
hasznos információt ad a látogatóidnak,
megmutatja szakmai hozzáértésed és építi a bizalmat az olvasóidban,
segít a Google találati lista első oldalára kerülni,
és erősíti a honlapod értékét a Google szemében, ezzel magát a honlapot is feljebb hozza a találati listában.

Hogyan lehetséges ez?

Úgy, hogy míg mások az általad megadott kulcsszavakra írnak cikkeket, mi a profi kulcsszó kutatást is elvégezzük helyetted. A kulcsszó kutatás és az általad meghatározott cél alapján összeállítunk egy SEO szövegírás stratégiát, amivel a legtöbb ingyen látogatót tudjuk az oldaladra hozni a Google keresőből. Megkeressük a cikkhez illeszkedő, jogtiszta, figyelemfelkeltő képet, amit illusztrációként felhasználhatsz. Sőt, a cikket a képpel együtt feltöltjük a honlapodra.

Ki készíti a cikkeket?

Csernai Kata SEO szakember vagyok. Online vállalkozóknak segítek folyamatosan új érdeklődőket szállítani a keresőből, hirdetési költségek nélkül. Főként tartalmai SEO-val és a komplex projektek stratégiájának meghatározásával foglalkozom. Nem egy webes rendszerben hiszek, hanem abban, hogy szakértelemmel és kellő alapossággal minden rendszerben meg lehet találni a kihagyott lehetőségeket.
Blogod tartalmát ezentúl profi SEO szövegírók állítják elő.
SEO szakemberként profi kulcsszókutató eszközökkel kibányászom az internet mélyéről az aranyat érő kulcsszavaidat. Ezek a kulcsszavak folyamatosan szállítják neked a látogatókat az idők végezetéig – vagy amíg a honlapod működik.

Az általam írt cikkek milliónyi látogatót hoztak már a saját és ügyfeleim honlapjára. Van olyan cikkem, ami önmagában több mint 50.000 látogatót hozott egy év alatt. Olyan is akad, amelyik a Wikipediát is megelőzi.

Több szövegírót képeztem már ki a SEO szövegírásra. Köztük olyan is akad, azóta önálló vállalkozást hozott létre az általam kapott tudásból. Csak olyan szövegíróval dolgozom együtt, akivel azonos a tudásunk és az értékrendünk. Mielőtt odaengedném őket az ügyfelek blogjához, nekem írnak cikkeket. Elhiheted, ha az írásukat én elfogadom, az neked is megfelelő lesz. A szövegírók közül mindig a honlap témájának és a hangvételnek leginkább megfelelő választom ki az adott feladatra.

Mit tartalmaz a SEO szövegírás

Ez egy teljes körű, exkluzív szolgáltatás. Minden benne van, ami ahhoz kell, hogy a látogatók és a Google számára is értékes tartalom kerüljön a honlapodra.

Szakmai konzultáció
Előzetes információ gyűjtés – ez az egyetlen dolog, amiben Neked is segítened kell
Profi kulcsszó kutatás
SEO szövegírás stratégia kialakítása
Keresőoptimalizált szövegírás az aktuális Google irányelvek figyelembevételével
Figyelemfelkeltő cikkek készítése az újságíró eszköztár bevetésével
Jogtiszta képek
A bejegyzések olvasóbarát formázása és feltöltése a honlapodra
Az eredmények folyamatos nyomon követése
A SEO szövegírás stratégia rendszeres felülvizsgálata

Mennyibe kerül a SEO szövegírás szolgáltatás?

Kevesebbe, mint amennyit az általa hozott látogatókért fizetnél, ha hirdetéssel érnéd el őket.

Referenciák

Cikkem, ami megelőzi a Wikipédiát!
Ez az IP68 szabvány jelentése.

(Nagyobb méretért kattints a képre!)

Cikkem, ami az elmúlt 12 hónapban egyedül hozott több mint 53.155 látogatót

(Nagyobb méretért kattints a képre!)

Cikk, amit az általam „kiképzett” szövegíró írt, és megelőzi a life.hu, gyakorikerdesek.hu, blikk.hu oldalakat!

(Nagyobb méretért kattints a képre!)

SEO szövegírás megrendelése

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.