fbpx

SEO Workshop

Kis létszámú SEO workshopok. Gyakorlatban használható tippek és trükkök, személyes odafigyelés.

SEO szövegírás workshop

Több ezer új látogató a keresőből hirdetési költség nélkül.

Elég csak megírnod a cikkeket és azok szállítják a látogatókat anélkül, hogy bármi mást tenned kéne.

Webshop SEO workshop

Konverziót növelni nehéz. Több látogatót szerezni könnyű. 

Egy jól bejáratott webshopnak is lehet min. 20-30%-kal több látogatót szerezni keresőoptimalizálással. Egy induló webshopnál pedig a határ a csillagos ég. 

Wordpress SEO workshop

A WordPress az egyik leg SEO-barátabb keretrendszer.

Tévhit azonban, hogy elég feltelepíteni és máris kész a keresőoptimalizált honlap. De ha tudod, hol, mit állíts be felröpít a Google első oldalára.

Helyi keresőoptimalizálás workshop

Szerezz kiemelt megjelenést a Google találati listán, ingyen!

A Google Cégem fiók ma már alap. A konkurensednek is van. Csináld jobban, és szerezd meg te a szolgáltatásod iránt érdeklődőket!

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.