fbpx

Csernai Kata SEO szakember

Csernai Kata SEO szakember vagyok. Online vállalkozóknak segítek folyamatosan új érdeklődőket szállítani a keresőből, hirdetési költségek nélkül. Főként tartalmai SEO-val és a komplex projektek stratégiájának meghatározásával foglalkozom. Nem egy webes rendszerben hiszek, hanem abban, hogy szakértelemmel és kellő alapossággal minden rendszerben meg lehet találni a kihagyott lehetőségeket.

SEO szakemberként miben tudok Neked segíteni?

A stabil látogatószám stabil bevételt is jelent.
Minél több látogató jut el a honlapodra, annál több konverziód lesz, amit valamilyen módon pénzre válthatsz.

Egy weboldalon konverzió lehet

Megrendelés, ha webáruházad van.

l

Ajánlatkérő űrlap kitöltése, ha szolgáltató.

h

Hírlevél feliratkozás, ha címlistát építesz.

Hirdetés megjelenítése, ha blogger vagy.

Az, hogy milyen módon keresel pénzt a honlapodból, a Te döntésed. Az, hogy tudsz-e rá elég látogatott terelni, viszont a Google keresőn is múlik. Én pedig azt tudom, mi kell a Google-nek ahhoz, hogy a honlapodat a látogatók számára értékesnek tekintse. Minél értékesebb egy honlap a látogatók szemében, annál előrébb jelenik meg a Google találati listáján.

Te hány oldalt szoktál megnézni a Google találati listájából? Egyet, vagy maximum kettőt, ugye? Így vagyunk ezzel mindannyian.

A cél az, hogy a honlapodat felhozzuk a Google első oldalára.

Kisvállalkozói szemlélet

Több mint tíz éve vállalkozom. Többféle webáruházam volt már, a vadászgörény felszereléstől kezdve a gyerekruhán át a mobiltelefonokig és mobil kiegészítőkig. Pontosan tudom, hogy a KKV szektorban 100.000 Ft kitermelése és elköltése mit jelent a tulajdonos számára. Így tőlem csak megvalósítható tanácsokat fogsz kapni, olyanokat, amelyekkel értelmes költségkereteken belül eredményt tudsz elérni.

Tanácsadói gyakorlat

Mivel 15 évig a vállalkozásaim mellett IT tanácsadóként is dolgoztam, bőven van tapasztalatom mind a fejlesztőkkel, mind a ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Olyan nagyvállalatoknál terveztem és vezettem be informatikai rendszereket mint a T-Systems  vagy a Szerencsejáték Zrt.

Pontosan fel tudom mérni, hogy mi az igényed, és el tudom mondani, mire van szükséged a honlapod keresőoptimalizálásához. Mindezt úgy, hogy Te is megértsd, és szót értek a fejlesztőddel is. Sőt, ha kell, fordítok kettőtök között. SEO szakemberként én vagyok az, aki beleteszi azt a keresőoptimalizálási tudást a rendszerbe, amitől a honlapod stabilan fogja szállítani a látogatókat a keresőből.

Te megmondod, mi a célod, én pedig megmondom, milyen SEO stratégiával érheted el. 

Amint megállapodtunk abban, hogy ez a jó irány, lépésről-lépésre lebontott feladat listát adok Neked és a fejlesztődnek. Ismerem a Te nyelvedet – hiszen én is magyar vállalkozó vagyok – és a fejlesztőd nyelvét is. Tudok segíteni abban, hogy megértsétek egymást.

Azt elérni, hogy a fejlesztőd megcsinálja, amire keresőoptimalizálási szempontból szüksége van a honlapodnak, a Te dolgod.  Én minden támogatást megadok ahhoz, hogy ezt meggyőződéssel és kellő határozottsággal tudd megtenni. A megvalósítást pedig ellenőrzöm  – ha kéred. Így Te is végighaladhatsz azon az úton, amit én már megtettem, és honlapjaid folyamatos, stabil bevételt generálnak Neked.

Hogyan lettem keresőoptimalizálási szakember?

2014 óta foglalkozom aktívan keresőoptimalizálással. Nem titok, hogy a saját vállalkozásom, egy mobiltelefon webáruház miatt kezdtem el SEO-t tanulni.  Ennek az oldalnak a keresőoptimalizálása  olyan jól sikerült, hogy rögtön referencia lett Szilágyi Balázs keresőoptimalizálási tanfolyamán.

A jól megtervezett és kivitelezett SEO stratégia bármilyen keretrendszerben eredményt hoz.

Nem csoda hát, hogy amikor a Honlaprafel! meghirdette első  SEO szakember képzését, rögtön jelentkeztem. Egyike vagyok annak az öt embernek Magyarországon, aki sikeresen elvégezte a SEO mesterképzést, és az erről szóló tanúsítványt is megkapta.

Büszke vagyok rá, hogy 2019-ben felkerültem a legnagyobb magyar SEO szakportál, az ite.hu keresőoptimalizálási szakember listájára.

2016 óta segítem az ügyfeleimet keresőoptimalizálási szakértelmemmel. Az elmúlt években több milliónyi látogatót vittem az ügyfeleim honlapjára.

Ez idő alatt dolgoztam már

  • WordPress
  • WooCommerce
  • ShopRenter
  • UNAS
  • Prestashop
  • Shopify
  • WIX
  • egyedi fejlesztésű rendszerek keresőoptimalizálásán is.

 Azt vallom, hogy SEO szakemberként nem valamilyen keretrendszerben, hanem a “kockás gatyámban” keresőoptimalizálok. Minden rendszernek megvannak a korlátai, amelyeket ismerni kell.

SEO szakember referenciák

SEO szakember referenciák – Honlap tervezés referencia

honlap

okjakademia.hu

platform

Wordpress

szolgáltatás

SEO tervezés, SEO szövegírás

A honlap 2018 júliusában került élesítésre. 2019 januárjában, az indulást követő 6. hónapban 4.500 látogató érkezett a honlapra a Google keresőből.
2019 végére a havi látogatószám 10.000-re nőtt. A honlapra indulása óta több mint 110.000 látogató érkezett ingyen a keresőből.

SEO Audit referencia

honlap

torisuli.hu

platform

Wordpress

szolgáltatás

Honlap elemzés

Klasszikus SEO audit projekt, ahol a honlap elkészítése után kellett a keresőoptimalizálást elvégezni.
Az oldalon belüli SEO beállításokkal és tartalmi módosításokkal 7x látogatószámot sikerült elérni. 

Webshop SEO referenciák

honlap

esperanzashop.hu

platform

UNAS

szolgáltatás

egyszeri keresőoptimalizálás

A projekt fő kihívása az volt, hogy egy széles termékkörrel rendelkező, nem tematikus webshopon hogyan tudunk egy adott témában jelentős növekedést elérni.
2018 augusztusában dolgoztam a webshop karácsonyi dekoráció témakörének keresőoptimalizálásán.

A  grafikonon a 2018 (szaggatott kék vonal) és a 2019 (folytonos kék vonal)  szeptember – december közötti időszaka látható. Az előző évi 12.700 átkattintást  a projekt során sikerült  41.800 átkattintásra feltornázni. Az egyszeri SEO tevékenységgel több mint 3x látogatót sikerült az oldalra terelni a kiemelt év végi időszakban.

honlap

leertekelve.hu

platform

PrestaShop

szolgáltatás

folyamatos keresőoptimalizálás

A korábban már működő, jelentős forgalommal bíró webáruházon 2019 áprilisától dolgoztam.
6 hónap alatt 33,29%-os növekedést értünk el a Google keresőből jövő látogatószámban.

honlap

babyberry.hu

platform

ShopRenter

szolgáltatás

folyamatos keresőoptimalizálás, SEO szövegírás

A korábban épített, már működő webshopot 2017 szeptemberében kezdtem el keresőoptimalizálni, havidíjas szolgáltatás keretében. 
A fő feladat a termék kategória fa átalakítása volt SEO szempontok szerint. Ennek kiegészítéseként havi 4 blogbejegyzést készítettem a SEO szövegírás szabályai szerint.

A 2017. augusztusi bázis értékhez képest 1 év alatt a honlap látogatottsága 100,21%-kal nőtt.
Az együttműködés lezárása után is folytatódott a stabil növekedés, 2018 novemberére elérte a 159,40%-ot.

SEO szövegírás referencia

Cikkem, ami megelőzi a Wikipédiát!
Ez az IP68 szabvány jelentése.

(Nagyobb méretért kattints a képre!)

Cikkem, ami az elmúlt 12 hónapban egyedül hozott több mint 53.155 látogatót

(Nagyobb méretért kattints a képre!)

Cikk, amit az általam "kiképzett" szövegíró írt, és megelőzi a life.hu, gyakorikerdesek.hu, blikk.hu oldalakat!

(Nagyobb méretért kattints a képre!)

A cikk, ami több mint 50.000 látogatót hozott 12 hónap alatt

A nyúlfarknyi cikk, ami megelőzi a Wikipédiát

A cikk, ami 3 hónap alatt az első helyre került

kapcsolatfelvétel

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.