fbpx

Havidíjas keresőoptimalizálás

Az alapbeállításokig már eljutottál, de a továbblépéshez még tanulnod kéne?

Tudod mit kéne tenned, de nincs elég időd a kivitelezésre?

Eddig te magad seoztad az oldalad, de nem vagy elégedett az eredménnyel?

A havidíjas keresőoptimalizálás során helyetted és érted dolgozom. Folyamatos figyelmet és növekvő látogatószámot kapsz. 

Csernai Kata SEO szakember vagyok. Online vállalkozóknak segítek folyamatosan új érdeklődőket szállítani a keresőből, hirdetési költségek nélkül. Főként tartalmai SEO-val és a komplex projektek stratégiájának meghatározásával foglalkozom. Nem egy webes rendszerben hiszek, hanem abban, hogy szakértelemmel és kellő alapossággal minden rendszerben meg lehet találni a kihagyott lehetőségeket.

A havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás keretében folyamatosan foglalkozom a honlapoddal. Figyelem a korábbi beavatkozás eredményeit, és szükség esetén beavatkozom ill. újratervezek. Ez a szolgáltatás akkor tud a leghatékonyabban működni, ha hozzáférést kapok a honlap adminisztrációs felületéhez, hogy a beállításokat, tartalmi módosításokat én magam megtehessem. 

Mire számíthatsz, ha a havidíjas keresőoptimalizálást választod?

Felszabadul az időd, amit eddig a keresőoptimalizálásra fordítottal. Végre foglalkozhatsz azzal, ami igazán fontos: az üzlettel!

Ha eddig nem foglalkoztál a keresőoptimalizálással, megszabadulsz a “nagyon kéne csinálni” nyomasztó érzésétől.

Ezentúl nyugodtan alszol, mert tudod, hogy ha valamilyen figyelmeztetést küldd a Google a honlapoddal kapcsolatban, azt rövid időn belül kezeljük.

A versenytársaid bosszankodni fognak, mert az ügyfelek ezentúl Téged találnak meg, nem őket.

A honlapod egyre több kulcsszóra kerül a Google találati lista első oldalára.

Növekszik a látogatószám a weboldaladon.

Havidíjas SEO referencia

70%-os látogatószám növekedés 6 havi együttműködés után.

Gyakori kérdések a havidíjas keresőoptimalizálással kapcsolatban

Miért kell már ez elején három hónapra lekötni magam?

Instant SEO nem létezik. Hiába mondom azt, hogy “Pritty-pretty-prütty, kerüljön az oldalad a Google első oldalára!” – nem történik semmi.

  • Idő kell, amíg a Google keresőmotor újra feldolgozza az oldalad.
  • Idő kell, amíg a Google agyáig eljutnak a változások.
  • Idő kell, hogy a felhasználók elkezdjenek reagálni a módosításokra.
  • Idő kell, hogy megszerezzük az újonnan kialakított aloldalakra a linkeket és közösségi média jeleket.

A tapasztalat alapján legalább 3 hónap kell ahhoz, hogy a módosítások eredménye észrevehető legyen a Search Console adatokban. Ha kemény a piacod, és a versenytársaid is erősen SEO-znak, lehet, hogy még ennél több időre lesz szükség a látványos eredményekhez.

Szóval nincs értelme egy hónapra szerződnünk. Én beleteszek apait-anyait az első hónapba is, Te meg nem látsz majd semmilyen eredményt.

Borítékolom, hogy hamar elválnak az útjaink. Ez egyikőnknek se jó. Te csalódsz a SEO-ban, és lehet, hogy lemondasz róla, amivel sokat ártasz a vállalkozásodnak. Én pedig szerzek egy elégedetlen ügyfelet, amitől szomorú leszek.

Feltétlenül ki kell adjak hozzáférést a honlapomhoz?

Nem.

Ha aggódsz amiatt, hogy valamit elrontok, vagy olyan infóhoz jutok hozzá, ami nem rám tartozik, nem kell megadd a hozzáférést.

Ebben az esetben viszont keress egy olyan személyt a cégedben, akiben megbízol, és aki képes a szükséges módosításokat elvégezni a honlapodon. Én vele fogom tartani a kapcsolatot, és pontosan megadom, mit kell csinálnia.

Ha ez a fejlesztőd, az sem probléma. 15 éve fejlesztőkkel dolgozom, hidd el, meg fogjuk érteni egymást!

A plusz ember bevonását megspórolhatjuk azzal, hogy aláírok egy titoktartási nyilatkozatot. Enélkül sem adok ki információt a vállalkozásodról harmadik félnek, ezért részemről semmi akadálya, hogy aláírjam.

Vállalsz sikerdíjas keresőoptimalizálást?

Nem.

Szeretek tisztán játszani. A sikerdíjas keresőoptimalizálásban mindig van valami rejtett akna. Ingyen ugyanis egyetlen SEO szakember sem dolgozik. Valahol a sikerdíj árát meg fogod fizetni, vagy a konzultációs díjban, vagy a jó pénzért felajánlott új honlap elkészítésének díjában.

Ráadásul a sikerdíjat minden hónapban fizetned kell, amikor a honlapod eléri a meghatározott eredményt. Ne legyenek kétségeid: ezek az eredmények úgy vannak meghatározva, hogy elérhetőek legyenek.

Mások olcsóbban vállalják. Lehet alkudni a keresőoptimalizálás havidíjából?

Nyitott vagyok rá, hogy egyedi ajánlatot adjak a havidíjas keresőoptimalizálásra. Sőt, ha úgy látom, hogy az itt ismertetett csomag a Te honlapodra nem megfelelő, úgyis javasolni fogom, hogy változtassunk.

Sok minden múlik azon, hogy jelenleg hogy áll az oldalad keresőoptimalizáltsága, és a versenytársaid mennyire erősek SEO-ban.

Egy nehéz kulcsszóra felhozni az oldalad a harmadik helyről az elsőre sokkal nehezebb, mint szerezni 10-20 olyan kulcsszót, amivel biztosan az első oldalra tudsz kerülni.

Magyarul a havidíj az elérendő céltól is függ. Ha pontosan átbeszéljük, hogy mit szeretnél, akkor pontos árat fogok adni Neked.

Ajánlatkérés  keresőoptimalizálás szolgáltatásra

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.