fbpx

Honlap elemzés

Látogatottság 

Látogatottság

Látogatottság

Ez az online vállalkozás alappillére.
A látogatottság növelésének leghatékonyabb módja a keresőoptimalizálás.

Elégedetlen vagy a honlapod teljesítményével? Jobb Google helyezést, több látogatót szeretnél?
Csernai Kata SEO szakember vagyok. Online vállalkozóknak segítek folyamatosan új érdeklődőket szállítani a keresőből, hirdetési költségek nélkül. Főként tartalmai SEO-val és a komplex projektek stratégiájának meghatározásával foglalkozom. Nem egy webes rendszerben hiszek, hanem abban, hogy szakértelemmel és kellő alapossággal minden rendszerben meg lehet találni a kihagyott lehetőségeket.

Gyújtsuk be a rakétákat,
és röpítsük a honlapod a Google találati lista első oldalára!

A SEO Honlap elemzés egy részletes keresőoptimalizálási felmérés

Érthető és kivitelezhető gyakorlati tanácsokat kapsz:

a SEO technikai beállításaihoz,

a honlapod Google-re optimalizált felépítéséhez,

keresőoptimalizált tartalomfejlesztéshez,
linképítéshez,

közösségi média használathoz.

A SEO Audit eredményeképpen:

lesz egy komplett SEO stratégiád tartalomfejlesztési ötletekkel,

kapsz egy minimum 10 oldalas gyakorlati útmutatót a kivitelezéséhez,

már 1 hónap múlva látni fogod a javulást a keresőben,

3-6 hónap alatt egyre több kulcsszóra jelenik meg az oldalad,

9-12 hónap alatt akár 30-300%-kal is megnő a Google-ből érkező látogatók száma.

Rendeld meg a SEO honlap elemzést,
és hamarosan a Google ingyen szállítja a látogatókat a honlapodra!

Ugrásszerű látogatószám növekedés egy hónapon belül.

Mennyit ér meg Neked, hogy folyamatosan a Google első oldalán legyen az oldalad? Gondolj egy számra!

Gyakori kérdések a honlap elemzéssel kapcsolatban

A honlap elemzés szoftverrel készül?

A honlap elemzés elkészítése során több szoftvert is használok. Hozzáférést kérek a Search Console adataidhoz, használok szoftvereket a kulcsszó elemzéshez és a linkprofil feltérképezéséhez. Sőt, magát a honlap elemzésről szóló dokumentumot Wordben írom meg!

De a lényeget, a honlapod SEO szempontú elemzését, a hibák feltárását és az azok javítására adott javaslatokat a saját agyammal készítem el. Ez egy remek alkalmazás, tartalmazza ugyanis az összes SEO szekértelmemet és tapasztalatomat, így azt mind a Te honlapod jobbítására tudom használni.

Nem egy szoftverek által generált info halmazt, hanem egy logikusan felépített, érthető tanulmányt kapsz kézhez. A tanulmányban lévő gyakorlati javaslatokat követve ugrásszerűen fog javulni az oldalad teljesítménye a Google keresőben.

OK, megkapom a honlap elemzés doksit. De mi lesz utána?

A honlap elemzés átadása után kapsz 2-3 napot a benne foglaltak megemésztésére. Majd egy online konzultáció keretében átbeszéljük az anyagot. Itt felteheted az összes kérdésedet. A cél az, hogy üzletileg megértsd a javaslatokat, és végiggondold a megvalósításukat.

Kinek kell ezt megcsinálni?

Miután üzletileg elfogadtad a javaslatokat, megbeszéljük, ki fogja végrehajtani őket. Ha Te magad kezelted a honlapodat eddig is, akkor bizonyára mindent tudsz már, ami a javaslatok végrehajtásához kell.

Ha a fejlesztőd kezeli az oldalt, szívesen átbeszélem vele a gyakorlati javaslatokat. 15 éve fejlesztőkkel dolgozom, hidd el, meg fogjuk érteni egymást!

Ha se Te, se a fejlesztőd nem tud vagy akar ezzel foglalkozni, megbeszéljük, hogy milyen keretek között tudok Neked segíteni.

Vállalsz idegen nyelvű honlap elemzést is?

Igen, vállalunk angol és német nyelvű honlapokat is, amennyiben a szolgáltatás megrendelőjével magyar vagy angol nyelven tudok egyeztetni. 

Az idegen nyelvű honlapok esetében 50% felárat számítok fel a mindenkori SEO Audit díjához képest.

SEO Audit ajánlat kérés

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.