fbpx

seo gyakornokot keresünk

(kezdetben havi 40-60 órában, 100% távmunkával)

Te leszel a következő csapattársunk? Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakozni hozzánk!

FŐ FELADAT

részvétel keresőoptimalizálási kivitelezési projektekben

(Tudjuk, hogy ez kicsit ködös, de mindjárt tisztulni fog a kép.)

Összefoglaló

(Ezt találod az oldalon)

Ha érdeklődsz a SEO gyakornok csapattárs pozíció iránt, akkor ezen az oldalon:

 • Leírtuk, milyen embert keresünk a pozícióra (szakmailag és emberileg).
 • Összefoglaltuk, milyen napi szintű feladatok várnak rád a pozícióban (hogy el tudd képzelni egy napodat nálunk).
 • Megmutatjuk, mit nyújtunk cserébe (igen, leírjuk mennyit fizetünk).
 • Készítettünk egy űrlapot, amin azonnal jelentkezni tudsz (nagyon várjuk!).
 • Bemutatkozunk kicsit részletesebben, hogy megtudd, kik is vagyunk.

Imádni fogod ezt a munkát, ha

 • éhes vagy az új tudásra, szívesen és gyorsan tanulsz;
 • elmélet helyett végre gyakorlati tudásra és tapasztalatra vágysz;
 • jól tudsz tanulni videós anyagokból is;
 • szeretsz többféle, eltérő feladatot végezni;
 • könnyen és szívesen írsz, bármilyen témában;
 • átlátsz egyszerűbb adatsorokat, értelmezni tudod a kimutatásokat;
 • szeretsz kutatni, a dolgok mélyére ásni;
 • kíváncsi személyiség vagy, szeretnél sokféle témát, üzletet megismerni;
 • igényes vagy a munkádra, szereted jól csinálni, amit csinálsz;
 • büszke vagy a kitartásodra;
 • be tudod osztani az idődet, és tudsz priorizálni;
 • szeretsz önállón dolgozni, de megnyugtat, hogy van egy biztos háttér mögötted;
 • ha nem gond, hogy csak online leszünk kapcsolatban;
 • bátran kérdezel, amikor elakadsz vagy bizonytalan vagy
 • olyan szakmát szeretnél megtanulni, amely helyhez nem, csak internetelérhetőséghez és áramhoz kötött.
Nem biztos, hogy neked való ez a pozíció…
 • ha nehezen és lassan fogalmazol írásban;
 • ha nincsenek Excel-ismereteid (beleértve a grafikonok kezelését és értelmezését is);
 • ha tartasz az új szoftverek használatától (itt többel is kell majd dolgoznod);
 • ha nem vagy monotonítástűrő;
 • ha nincs elég időd arra, hogy plusz energiát is befektess a munkádba;
 • ha könnyen „elhavazódsz” és
 • ha mindenképpen valami kézzelfogható, fizikai valójában létező dolgot szeretnél alkotni (a SEO sajnos nem ilyen).

Milyen embert keresünk?

FONTOS: legyen aktív tanulói jogviszonyod, ugyanis kizárólag diákmunkaszövetkezeten keresztül tudunk foglalkoztatni.

Szakmailag ezt kérjük tőled


Érdeklődj az online marketing iránt, lásd meg az internetben rejlő különleges lehetőségeket.

Legyen jó íráskészséged és minimális gyakorlatod benne, azaz olyan ember vagy, aki könnyen, jól és viszonylag rendszeresen ír.

Használd az Office programokat készségszinten, azaz tudj szöveget szerkeszteni Word-ben és kimutatást készíteni Excelben.

Legalább írás és olvasás szintjén tudj angolul, mert sok szakmai anyag csak ezen a nyelven érhető el. Fontos, hogy tudd ezeket értelmezni és néhány mondatos szöveget angolul megfogalmazni.

Legyen valamennyi munkatapasztalatod, például adatrögzítés, árufeltöltés, hosteskedés stb. terén, hogy ne érjen váratlanul, hogy megadott feladatokat megadott határidőre kell elkészíteni.

Legyen legalább két befejezett féléved (ha ez még egyáltalán értelmezhető a kreditrendszerben).

Legyen a munkavégzéshez megfelelő munkaeszközöd – bármilyen laptop vagy asztali gép megteszi (okostelefon nem elegendő.) A szoftvereket mi biztosítjuk.

Emberileg ezek NEM jellemzőek rád


Nem gondolod, hogy „jó lesz az úgy”, vagy „majd holnap” megcsinálom – mi, ha valamit csinálunk, azt igyekszünk jól csinálni

Nem vagy motiválatlan sem a tanulásban, sem a munkavégzésben – minden lehetőséged megadunk a tanulásra, de helyetted sem megtanulni, sem megcsinálni nem fogjuk

Nem felejted el a határidőket és nem rögzítesz az indokoltnál több munkavégzést – minden kollégától elvárjuk, hogy az általa vállalt határidőt betartsa, és már elég jól látjuk, mennyi ideig tart egy feladatot elvégezni (kezdőként és gyakorlott munkatársként is)

Nem azt nézed, ki mit csinált vagy nem csinált meg – a saját feladatunkkal vagyunk elfoglalva, de aki kéri, annak segítünk

Nem furkálsz, áskálódsz, nem nézel le másokat – egyenrangú partnernek tartunk és ezt várjuk el tőled is, ráadásul szeretünk jó hangulatban dolgozni

Mi lesz majd a feladatod napi szinten?

Az első 3 hónapban

Hozzáférésünk van a Magyarországon elérhető legjobb tananyagokhoz, és nagy tapasztalatunk van SEO-oktatásban is. Sok-sok videós anyagot bocsátunk a rendelkezésedre, amelyeket önállóan kell feldolgoznod, de bármikor fordulhatsz hozzánk a kérdéseiddel, ha elakadsz.

FONTOS: a videótanfolyamok megnézésének idejét NEM áll módunkban kifizetni, viszont ingyenesen biztosítjuk a hozzáférést ehhez a többmillió forintba kerülő tudástárhoz. Fizetést azért kapsz, ha a tanultakat gyakorlati formába öntöd, magyarul, látható és kézzel fogható eredményterméket készítesz.

 • Tanulás 60% 60%

Számos saját weboldalunk van, ezeken fogsz először dolgozni: eseményeket feltölteni, termékelírásokat készíteni, blogbejegyzéseket írni. Ez a gyakorló pálya: élesben, de negatív következmények nélkül próbálhatod ki, amit megtanultál.

 • Gyakorlás 40% 40%

A 4. hónaptól

Már bedolgozol az ügyfélprojektekbe. Először csak apróbb, részfeladatokat végzel, aztán, ahogy fejlődsz, egyre nagyobb feladatokat kapsz egészen odáig, amíg egy komplett projektet képes leszel egyedül végig vinni.

 • Kutatás, adatelemzés 30% 30%
A SEO kiindulópontja az alapos kulcsszókutatás. Mi ebben hiszünk, és kifejezetten jók vagyunk benne. Sokat fogsz kulcsszavakat keresgélni, csoportosítani, elemezni, begyakorlod, melyiket mire érdemes használni. Feladatod lesz az eredmények visszamérése, kimutatások készítése is.
 • Szövegírás 40% 40%

A SEO sokkal kevésbé technikai feladat, mint azt sokan gondolják. Mi elsősorban tartalmi keresőoptimalizálással foglalkozunk, kilószámra fogod gyártani a metaleírásokat, kategóriaszövegeket, blogbejegyzéseket.

 • Képszerkesztés, illusztráció készítés 10% 10%
Megkeresed a szöveges tartalmakhoz illeszkedő képeket a stock photo oldalakról, szükség esetén módosítod őket. Egyszerű illusztrációkat, infografikákat készítesz Canva-ban.
 • Adatrögzítés 20% 20%

Beállítod, ellenőrzöd, kipipálod, bepipálod, kizárod, feltöltöd, módosítod – megtanulod és magabiztosan használod a Magyarországon elterjedt webáruház-motorokat és tartalomkezelő rendszereket. Terméket, blogbejegyzést töltesz fel, beállítod a SEO modulokat. Nem utolsó sorban a saját munkavégzésedet is adminisztrálod.

Mit nyújtunk, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

Távoli munkavégzés – nem kell az utazással bajlódnod, kényelmesen, otthonról vagy a világ bármelyik részéről tudsz dolgozni.

Rugalmas munkaidő – hetente egy fix státusz konzultációnk van, amikor megbeszéljük az előrehaladást és kiosztjuk a feladatokat. Egyébként akkor dolgozol, amikor akarsz, csak a vállalt határidőre készülj el a feladatokkal. A feladatok ütemezésénél figyelembe vesszük az órarendedet, vizsgáidat.

Kiszámítható és pontos fizetés – a munkádat a Toogl Trackben rögzített órák alapján fizetjük, így te is pontosan látod, melyik hónapban mennyit fogsz keresni. Óránként nettó 1.500 Ft-ot fizetünk, ezt minden hónap elején kézhez a bankszámládra kapod.

Milyen lehet velünk dolgozni?

Rugalmas munkabeosztásban dolgozunk

Van köztünk diák, családanya, és olyan is, akinek a párja változó beosztásban dolgozik. Van, aki korán kel, és van, aki éjszaka szeret dolgozni. Te dolgozz akkor, amikor a leghatékonyabb vagy! Senkinek sem jó, ha kínlódsz a gép előtt, és a produktivitásod a béka feneke alá süllyed. Ha hozod az eredményeket, akkor kellő szabadságod lesz.

Az ember a legfontosabb

Ez egy olyan munkahely, ahol az értéket a munkatársak szellemi tőkéje termeli. Ezért figyelünk arra, hogy biztosítsuk számodra a színvonalas munkavégzés feltételeit, és hogy jól érezd magad. Kis csapat vagyunk, odafigyelünk egymásra. Probléma esetén nem felelőst, hanem megoldást keresünk, támogatjuk a fejlődésedet. Nem a munkának élünk, a munka van azért, hogy jó életet élhessünk.

Magas szakmai színvonal

A legjobbaktól tanultuk a SEO szakmát, és folyamatosan továbbképezzük magunkat. Előfizetésünk van az egyik legjobb SEO klubhoz, és az online marketing más területéihez is rengeteg tananyagunk van.

Kata, a csapat vezetője több mint 15 éve foglalkozik online marketinggel, így nem csak az elméletet, hanem azt is tudja, mi az, ami a gyakorlatban működik. Nagyvállalati környezetben szocializálódott, így profi dokumentáció készítést, ügyfélkezelést és tárgyalástechnikát is tanulhatsz tőle.

Pozitívak és gyorsak vagyunk

Soha nem panaszkodunk, hiszen tudjuk, a tettek fogják megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy az mindenkinek jó legyen. Határozottak vagyunk, és gyorsan döntünk.

Tiszteletben tartjuk egymás magánéletét

Amikor dolgozunk, akkor rendesen dolgozunk. Amikor vége a munkaidőnek, mindenki a saját életét éli. Szívesen vesszük, ha beavatsz bennünket a mindennapjaidba, mesélsz a hobbidról, élményeidről, de nem fogunk kutakodni sem a múltadban, sem a jelenedben. Abban viszont szívesen segítünk, hogy elérd azt a jövőt, amit megálmodtál magadnak.

Mindegy, hogy milyen színű a bőröd, hol élsz, kit szeretsz. Belülről mindenki rózsaszín, és mi feltétlen bizalmat szavazunk neked.

Fiatalok és tapasztaltak vagyunk

Van, aki fiatal, és van, aki tapasztalt, de fiatalos 😉 Nyitottan állunk a feladatokhoz és egymáshoz. Vannak kialakult folyamataink és munkamódszereink, de szívesen változtatunk rajtuk, ha azzal fejleszteni tudjuk őket. Minden ötletet szívesen fogadunk, és amit hasznosnak találunk, beépítjünk. Nincs tekintélyelvűség. Nálunk sose fogod hallani, hogy „mert én azt mondtam.”

Szeretnél velünk dolgozni SEO gyakornokként?

Jelenleg nem tudsz jelentkezni. A gyakornoki pozícióink megteltek.

A gyakornoki pozíciót várhatóan 2022 szeptemberében nyitjuk újra.

Ha a pályázatod szimpatikus lesz, a következő lépés egy 30 perces online interjú veled.

FONTOS: legyen aktív tanulói jogviszonyod, ugyanis kizárólag diákmunkaszövetkezeten keresztül tudunk foglalkoztatni.

Ismerj meg minket részletesebben

SEO Csernai Kata

Csernai Kata SEO szakember

Kata a saját vállalkozásai miatt kezdett online marketinget, majd keresőptimalizálást tanulni. Egyike annak a néhány szakembernek, aki Magyarország egyetlen SEO szakember mesterképzését elvégezte.

Hamar rájött azonban, hogy a webáruházüzemeltetés kevésbé szórakoztatja, sokkal inkább szeret problémát megoldani, stratégiát készíteni és új területeket megismerni. Ezért szereti a SEO-t: minden ügyfélprojekt során új témakörrel lehet megismerkedni, és belesni a kulisszák mögé.

Előző életében volt folyamatszervező és IT projekteket vezetett megrendelői ill. szállítói oldalon egyaránt. Volt kicsi és volt több, mint 20 fős csapata is. Rendszerben gondolkodik, és szívesen – nem utolsó sorban hatékonyan – adja át a tudását másoknak.

Csernai Kata átveszi Szilágyi Balázstól a SEO Mesterképzés elvégzéséről szóló tanúsítványt

Ennyire örültem, amikor a mesteremtől, Szilágyi Balázstól megkaptam (végre!) a SEO Mesterképzésről szóló tanúsítványt.

SEO konzultáció borban fizetve

Előfordult már, hogy egy konzultációt borban fizettek ki. Nem volt túl nehéz rábeszélni, mert a jó borok és a finom ételek a gyengéim. Így talán nem fogsz meglepődni azon sem, hogy sommelier végzettségem is van.

Seostratégia, gyakornok

A COVID alatt megdupláztuk az árbevételünket, bár ez azért nem volt könnyű menet. Home office, home schooling, és 3 hónap oviszünet adta a kihívást mellé. Nagyfiam és Kisasszonkám derekasan viselték, hogy nekem bizony dolgoznom is kellett ez idő alatt. Milyen szerencse, hogy magam osztom be az időmet!

Csernai Kata kedvenc olvasósarka

Ez a kedvenc olvasósarkom. És itt szoktam a reggeli kávémat is elfogyasztani. A legfontosabb használati utasítás hozzám: soha, de soha ne akarj tőlem semmit az első kávét ELŐTT!

Csernai Kata kedvenc olvasósarka

Ha már ételek: imádok új éttermeket kipróbálni. Vannak helyek, amikhez azonban hűséges vagyok. Ilyen a kedvenc lakáséttermem, a Zincenco Kitchen, ahol ilyen szépeket és finomakat készítenek mindig. Az első (egyben teltházas) SEO workshopomat is itt ünnepeltem meg.

Seostratégia, gyakornok

A terv az, hogy 2027-ben visszavonulok az aktív munkától. Addig felépítem azt a jól működő, hatékony csapatot, amely továbbviszi a SEO Stratégia brand-et. Én pedig valahonnan innen, a spanyol tengerpartról büszke tulajdonosként figyelem majd, mit értünk el együtt, közösen.

Peller Kevin SEO munkatárs

Kevin diákmunkásként végig járta azokat a lépcsőfokokat, amelyek most előtted állnak.

Először heti néhány órában dolgozott be diákmunkásként, majd ahogy csökkentek az iskolai feladatai, egyre többet tudott vállalni. A szakdolgozat írás mellett már szinte teljes időben dolgozott, a diploma megszerzése óta pedig alkalmazottként tagja a csapatnak. Kb. 1,5 év alatt tanulta meg úgy a SEO szakmát, hogy ma már önálló projekteket visz.

Olyan munkahelyet keresett, amely mellett nyugodtan élheti az életét, jut ideje és lehetősége azzal foglalkozni, ami számára fontos. Szeret utazni, egy fél évet Madridban élt.

Seostratégia, gyakornok

Általában otthonról dolgozom. Viszont, ha éppen elmennék egy kávézóba, azt is megtehetem. Imádom a rugalmasságot.smile

Valahogy így érzem magam, ha végére érünk egy projektnek. Vagy ha éppen felérek egy közel 4000 méteres vulkán tetejére.smile

Seostratégia, gyakornok

Mondtam már, hogy imádok snowboardozni? Igaz, nem vagyok túl profi benne. Ez engem nem zavar, másokat annál inkább.smile

Itt például elég rugalmas voltam. Fogtam a laptopom és elmentem a Fekete-tenger partjára. Lényegtelen, hogy hol csinálom meg a heti feladataimat.smile

Néha ki kell adni a feszültséget. A jó hír, hogy ez a munka kevés stresszel jár, így nekem is ritkán kell eljönnöm ide.smile

Seostratégia, gyakornok

Végül egy kép Madridból, ami a második „hazám”. Millió élmény köt ide emberileg és szakmailag is. Nem kizárt, hogy egyszer még „kint ragadok” egy kis időre.smile

Szívesen dolgoznál velünk?

Akkor jelentkezz hozzánk erre a pozícióra a nagy piros gombot lenyomva! Nagyon várjuk, hogy megismerhessünk.

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.