fbpx

Legnagyobb SEO tévhitek

Időpont

2023.03.21., 10:00-11:00

Helyszín

Online előadás

Résztvevőszám

max. 100 fő

A SEO nem nem mindenre és nem mindenkinek jó. Kíváncsi vagy rá, hogy te mit tudsz profitálni belőle?

Ezen az INGYENES előadáson feloszlatom a keresőoptimalizálás körül generált ködöt.

A SEO ugyanolyan, mint a foci, meg a gyereknevelés. Mindenki ért hozzá. Vagy legalább véleménye van róla.

Biztosan te is sok mindent összeolvastál már a SEO-ról. Kérve vagy kéretlenül, de számos tanácsot kaptál vállalkozói csoportokban. Javasoltak valamit és annak az ellenkezőjét is. De vajon mi az igazság?

Nem csoda, ha össze vagy zavarodva. Az interneten számos félinformáció kering. Ennek több oka is lehet. A legjobb szándékot feltételezve mindenkiről, aki valaha SEO témájú cikket írt, a problémák oka nem más, mint:

külföldi példák átvétele, anélkül, hogy a magyar sajátosságokra szabták volna,

angol nyelvű források félrefordítása,

elméleti megoldások továbbadása, gyakorlati tapasztalat nélkül,

lényegi információk elhallgatása a konkurenciától való félelem miatt.

Itt az ideje, hogy rendet tegyünk a fejedben!

Megtudod, hogy a SEO:

mire jó és mire nem,
kinek való,
keresőoptimalizálj vagy Google Ads hirdetéseket futtass,
mennyire fontosak a technikai beállítások,
mik a legfontosabb területek, amikre koncentrálnod kell.

Lerombolok néhány mítoszt, ami megakadályozza, hogy eredményes legyél a keresőoptimalizálásban.

Elmondom az igazságot

a Google büntetésekről,
a duplikációról,
a kulcsszó sűrűségről,
és a zöld lámpácskák fontosságáról.

Megmutatom, mire koncentrálj ahhoz, hogy minimális munkával maximális eredményt érj el. Az online webinárium végén lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet is.

A webshop SEO előadás helyszíne

A kanapéd vagy az íróasztalod. Ahogy neked kényelmes.

A webináriumhoz az ingyenesen használható TEAMS rendszeren keresztül tudsz csatlakozni.

A webinárium időpontja: 2023. március 21. 10:00 óra.

Időtartam: összesen 1 óra.

 

Negyven percnyi hatékony ködoszlatás és mítoszrombolás, majd 20 perc a kérdezz-felelekre.

Az előadóról

Csernai Kata SEO szakember

Csernai Kata SEO szakember vagyok. Honlap tulajdonosoknak segítek stabil, kiszámítható látogatottságot szerezni a Google keresőből, hirdetési költségek nélkül.

SEO szakemberként foglalkozom céges- és tanácsadói weboldalak valamint webshopok keresőoptimalizálásával is. Szövegíróként több tízezer látogatót hozó blogbejegyzéseket készítettem már, és van olyan bejegyzésem, ami a Wikipedia szócikket is megelőzi.

Több mint 15 éves tanácsadói múlttal a hátam mögött prezentáltam már államtitkároknak, nagyvállalati vezetőknek és kisvállalkozóknak is. Voltam előadó Gazdagmami konferencián és számos regionális Momprenours csoportban is.

Egyike vagyok annak az öt SEO szakembernek az országban, aki az egyetlen hazai SEO Mesterképzést sikeresen elvégezte és a tanúsítványt megszerezte.

Jelentkezés a keresőoptimalizálási webináriumra

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.