fbpx

Köszönöm a bizalmad!

Kihívást jelent számomra a kérdéseid megválaszolása. Azon leszek, hogy szakértői tanácsaimmal a lehető legtöbbet segítsek neked, hogy előbbre tudj lépni.

A következő lépés az, hogy időpontot egyeztessünk. A naptáram általában 2 hétre előre tele van, de mindig tartok fenn néhány tanácsadási időpontot.
Ezek azonban hamar betelnek, ezért fontos, hogy minél hamarabb tudjuk időpontot egyeztetni.

A tanácsadás időpontját akkor tudjuk egyeztetni, amikor a befizetésed megérkezik hozzám. Ha bankkártyával fizettél, ez már meg is történt. 🙂
Ha átutalásos fizetést választottál, kérlek, indítsd el most az utalást, hogy minél hamarabb időpontot tudjunk egyeztetni!

Kedvezményezett: SEO Stratégia Bt.
Számlaszám: 12010855-01732626-00100004
Közlemény: SEO Tanácsadás

Az átutaláshoz kapcsolódó díjbekérőt e-mailben elküldtem neked. 

Amint a befizetésed beérkezik, az asszisztensem 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, és egyeztet egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.

Csernai Kata

Csernai Kata

SEO szakember

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.