fbpx

Bivalyerős linkcsomag – prémium linképítés másként

Nagypályán játszol? Szemmel látható és pénzben mérhető eredményt vársz a linképítéstől?

Ha már kimaxoltad a honlapon belüli keresőoptimalizálást, és nem tudod a helyezéseid tovább javítani, külső segítségre van szükséged.

Ha zavar, hogy a konkurensed megelőz, vagy épp ellenkezőleg,
biztosítani akarod, hogy mindig is mögötted kullogjon, betonozd be magad a vezető helyre!

A prémium linképítés mára egy elcsépelt fogalom lett. SEO szakemberként nem adhatom a nevem ahhoz, hogy koros domainekre felhúzott, 1000 karakteres „blogbejegyzésekből” álló saláta oldalakról adjak linkeket. Ezért is jártam ki ezt a lehetőséget neked, ami jelenleg sehol máshol nem érhető el.

Mit is jelent valójában a bivalyerős linkcsomag?

Saját szerkesztőséggel és látogatóközönséggel bíró portálokon megjelent cikkekben elhelyezett linkeket.

Több mint 70 valódi hírportál több százezer cikkéből tudjuk kiválasztani azokat a bejegyzéseket, amelyek

  • a honlapod témájához releváns szövegkörnyezetből,
  • a közösen meghatározott kulcsszóval hivatkozva,
  • bivalyerős linkekkel támogatják meg az oldalad.

Ezek között ott vannak Magyarország legerősebb, DA50+ értékkel bíró hírportáljai is. És ott vannak azok az egy témára specializálódott portálok is, amelyek relevánsabb hivatkozást nehéz elképzelni.

Egy link azonban nem link. A TOP3 helyezéshez a verseny nagyságától függően több száz, vagy akár több ezer linkre is szükség lehet. Ennyi linket összegyűjteni rengeteg idő, és rengeteg pénz. Még akkor is, ha a 3500 Ft-os átlagárú saláta oldalakról érkező linkekkel számolunk.

Akkor most index ki, irány a gyorsítósáv!

Valójában 15-20 erős link elegendő ahhoz, hogy szintet tudj lépni. Ennyi linket belátható időn belül meg lehet szerezni. Ha valódi, nagy portálokon megjelenő, újságírói értelemben vett PR cikkek megjelentetésével próbálod ezt megtenni, az listaáron akár 10.000.000 Ft-ba is kerülhet.

Gondolom, hogy nem szánsz erre ennyit. Nem is kell. A korábban megjelent cikkekbe befűzött linkek ennél lényegesen olcsóbbak. Bónuszként pedig egy valódi, 1 hetes címoldali kiemeléssel megjelenő önálló PR cikket is kaphatsz.

De ne szaladjunk ennyire előre! Mennyibe kerülnek ezek a bivalyerős linkek?

Nem titok, hogy a médiában minden a mennyiségről szól. Így van ez a linkekkel is, minél többet helyezünk ki, annál olcsóbbra jön ki egy.

Lássuk az árakat!

  • Minimál csomag: 5 db link, 40.000 Ft + ÁFA / db
  • Átlagos csomag: 10 db link, 30.000 Ft + ÁFA /db
  • Turbó csomag: 20 db link, 25.000 Ft + ÁFA / db

Ráadásként, ha egyszere 20 linket kérsz, bónuszként egy önálló, egy hetes címoldali kiemeléssel járó önálló PR cikket kapsz ajándékba.

Lássuk az garanciákat!

OK, most hogy kiszámoltad, mennyibe kerül ez a csomag, biztosan felmerült benned, miért is fizetnél ki így ismeretlenül egy szemmel jól látható összeget nekem?

Relevancia garancia

A Google algoritmusa egyre kifinomultabb. Ma már nem csak az számít, hány linked van. És nem is az, hogy milyen erős oldalakról jön. Hanem az, hogy mennyire releváns szövegkörnyezetből mutat a link az oldaladra.

A több mint 70 hírportál, több százezer cikkéből személyesen válogatom ki azokat a cikkeket, amelyek relevánsan kapcsolódnak a témádhoz. A konkrét domaineket, sőt, a konkrét cikkek listáját megkapod még a linkek befűzése előtt. Ha úgy gondolod, hogy nem releváns cikkekből kapnád a linkeket, újrakezdem a kutatást. Ha második alkalommal sem vagy elégedett, visszakapod az addig befizetett pénzed.

Konkurencia kizárási garancia

Nem fordulhat elő az, hogy ugyanonnan kap linket a konkurensed, mint te oldalad. Egy cikkben nem lehetnek azonos tevékenységű honlapokra mutató linkek. Ha a megadott cikk listában ilyet találsz, azonnal kicserélem a linket adó cikket egy másikra.

szakértelem garancia

A linképítés nem csak abból áll, hogy linkeket fűzögetünk be ide meg oda. A rosszul elhelyezett linkekkel akár még árthatunk is. Így nem mindegy, kit bízol meg a linképítéssel. A nevem, és a szakmai hitelességem a garancia arra, hogy a számodra kiválasztott linkek eredményt fognak hozni.

Egy vagyok abból a jelenleg 5 emberből, aki Magyarország egyetlen SEO szakember képzését sikeresen befejezte. Rajta vagyok az ország legelismertebb SEO szakmai portáljának, az ite.hu-nak a SEO szakember listáján. Ha ez még nem elég meggyőző számodra, nyugodtan kérj referenciát rólam Szilágyi Balázstól.

Akkor lássuk, mit tartalmaz a turbó bivalyerős link csomag!

A szolgáltatásról most már sok mindent tudsz. Itt az ideje, hogy nagyító alá vonjunk téged is. Bizony, a bivalyerős linkek nem valók akárkinek! Ezért gondosan megválogatom, hogy milyen honlapokkal vehető igénybe ez a szolgáltatás.

A jelentkezésed után elvégzett egy SEO technikai gyorsauditot. Egészen addig ugyanis, amíg az alapvető technikai beállítások nincsennek rendben egy weboldalon, felesleges linket építeni. Katalógus linket is, nem hogy bivalyerőset. A szoftveres gyorsaudit megmutatja a honlap technikai beállításainak hibáit, és felhívja a figyelmet a gyengeségekre. Ezt az 50.000 Ft értékű SEO technikai gyorsauditot természetesen átadom neked. Ha minden ok, léphetünk tovább. Ha komoly hibákat találtam, a te érdeked is, hogy minél hamarabb kijavítsd őket. Máris nyertél valamit az együttműködésünkből – ha pedig túl vagy a hibajavításon, léphetünk tovább.

Ha a technikai dolgok rendben vannak, eljött az ideje egy linkprofil elemzésnek. A meglévő linkek ugyanis nagyban befolyásolhatják, milyen linkekre van szükséged. Sőt, lehetnek köztük akár kártékonyak is! A 45.000 Ft értékű linkprofil elemzést szintén megkapod még azelőtt, hogy szerződtünk volna a bivalyerős linkcsomagra.

Mert hogy szerződni fogunk. Itt nem csak egy megrendelőt kapsz, hanem egy ügyvéd által gondosan elkészített szerződést írunk alá. Ez a szerződés nem csak engem, téged is véd.  Célja, hogy egy win-win projektet vigyünk végig. Nem titok, hogy ennek a szerződésnek az elkészítése nekem sokba került. Neked viszont már nem kerül semmibe az aláírása, cserébe garanciákat kapsz a szolgáltatás megvalósulására.

A díj két részletben fizetendő.

Szerződéskötéskor a díj 50%-a. Az előleg beérkezését követően leválogatjuk a témához relevánsan kapcsolódó linkbefűzésre alkalmas cikkeket. Azaz már a linkek befűzése előtt megkapod a listát, hogy mely oldalakról fogsz linket kapni. A listán egy alkalommal módosítás kérhető. Amennyiben a listával a módosítást követően is elégedetlen vagy, akkor a már befizetett díj visszajár.

A díj második fele a linkek befűzése után, ellenőrzött cikk lista alapján fizetendő.

Na, hogy tetszik? Tízmilliós befektetés helyett csupán 500.000 Ft-ból biztosíthatod az előkelő helyezéseden a Google keresőben. A bivalyerős linkcsomagból havonta legfeljebb 5 darabot tudok biztosítani. Lehet, hogy a konkurensed már befoglalt egyet az ötből?

bivalyerős linképítés kapcsolatfelvétel

kód

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (yolo Kft., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.