fbpx

Beszéljünk!

Csernai Kata SEO szakember vagyok. Online vállalkozóknak segítek folyamatosan új érdeklődőket szállítani a keresőből, hirdetési költségek nélkül. Főként tartalmai SEO-val és a komplex projektek stratégiájának meghatározásával foglalkozom. Nem egy webes rendszerben hiszek, hanem abban, hogy szakértelemmel és kellő alapossággal minden rendszerben meg lehet találni a kihagyott lehetőségeket.

Nem tudom garantálni, hogy ugyanilyen eredményt érünk el a te honlapoddal is, mint amit az esettanulmányban láttál.

Ez számos tényezőtől függ:

a honlap témájától és a jelenlegi eredményeitől,

a megcélzott kulcsszavak keresési nehézségétől,

a versenytársak jelenlegi SEO tevékenységétől,

a terméked, szolgáltatásod minőségétől,

és attól, mennyire adsz „szabad kezet” nekünk, hogy „rendbetegyük” a honlapod.

Ezek egyikét sem tudom látatlanul, a varázsgömbömbe nézve megmondani. Ahhoz, hogy megtudd, a te honlapodból keresőoptimalizálással reálisan milyen eredmény hozható ki keresőoptimalizálással, beszélnünk kell.

Ahhoz, hogy érdemben tudjunk beszélni, fel is kell készülnünk rá. Neked lesz könnyebb dolgod: csupán néhány információt kell megossz velem.

Nekem pedig át kell néznem a jelenlegi eredményeidet, a témádat, a versenytársaidat és még néhány egyéb dolgot. Részemről ez komoly időbefektetést kíván.

Ezért ezt a „beszélgetést” egy konzultációs csomagban tudod igénybe venni. 

A konzultációs csomag tartalma:

fő SEO konkurensek meghatározása

jelenlegi eredmények elemzése a Search Console adatok alapján

konkrét tippek gyors látogatószám növelésre

magas szintű SEO stratégia meghatározása

reális becslés a keresőoptimalizálással elérhető eredményre

30 perces online konzultáció

A konzultációs csomag díja

45.000 Ft*

Az elemzésről egy rövid és érthető vezetői összefoglaló készül, amelyet a konzultáción szóban is átbeszélünk. A konzultáció végén pontosan látni fogod, érdemes-e a keresőoptimalizálással foglalkoznod, és mit érhetsz el vele. Van az a mondás, hogy „akinek kalapács van a kezében, mindent szögnek néz”. Én azt is meg fogom neked mondani, ha a SEO nem neked való.

* Amennyiben a konzultáció után úgy döntesz, hogy a honlapod keresőoptimalizálását ránk bízod, a konzultációs díjat a projekt díjából jóváírjuk.

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.