fbpx

Gratulálok, szép munka!

Ritka manapság, hogy egy vállalkozó azt mondja: köszi, de már elég vevőm van. Sokan, ha jól  megy az üzlet, még többet és többet akarnak, anélkül, hogy kiélveznék, amit elértek. Őszintén örülök, hogy te tudod értékelni, amid van.

Mint sikeres és magabiztos vállalkozóra, bizonyára sokan felnéznek rád és van köztük olyan is, akinek még nem tart itt, ahol te. Őszintén hiszek benne, hogy számukra hasznos lehet, ha tudnak róla: a keresőoptimalizálással nekik is lehet több vevőjük, esélyt kaphatnak a növekedésre.  Ha egyetértesz velem ebben, küldd el nekik az esettanulmányunkat!

Csak töltsd ki az alábbi űrlapot, és már küldjük is az esettanulmányt!

Az adatokat nem tároljuk, kizárólag az esettanulmány továbbítására használjuk.

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.