fbpx

Webshop SEO webinárium

Időpont

2023.04.18., 10:00-11:00

Helyszín

Online előadás

Résztvevőszám

max. 300 fő

3 azonnal bevethető tipp webáruház keresőoptimalizáláshoz

  • A statisztikák azt mutatják, hogy a Google keresőből érkező látogatók több időt töltenek a webshopokban és nagyobb eséllyel vásárolnak, mint akit hirdetéssel hozol az oldalra. 
  • Míg a hirdetések addig futnak, amíg költesz rájuk, a SEO hosszú távon egyre több és több potenciális vevőt hoz neked.

Szerintem ennél több érv nem kell ahhoz, hogy meggyőzzelek: a webshop SEO kell neked, mint egy falat kenyér.

Tudom, hogy webáruház tulajdonosként, asszisztensként vagy marketing kivitelezőként ezer dolgod van. Ezért itt nem lesz bullshit: a SEO webináriumot konkrét, azonnal használható trükköket mutatok.

Nincs vesztenivalód. Az előadás INGYENES.

webshop SEO trükk

Az oldal típus, amiből soha nem elég.

webshop SEO trükk

A tíz perces munka, amivel minden jövőbeni termékednek rendben lesz a SEO beállítása.

webshop SEO trükk

A módszer, amivel több ezer egyedi termékleírást készíthetsz néhány óra alatt.

BÓNUSZ ESETTANULMÁNY

Megmutatom, hogy értünk el ezeknek a trükköknek a felhasználásával háromszoros forgalmat a karácsonyi időszakban. 

A webshop SEO előadás helyszíne

A kanapéd vagy az íróasztalod. Ahogy neked kényelmes.

A webináriumhoz az ingyenesen használható Microsoft Teams rendszeren keresztül tudsz csatlakozni.

A webinárium időpontja: 2023. április 18. 10:00 óra.

Időtartam: összesen 1 óra.

Az idő pénz, én pedig nem vinni akarom azt tőled, hanem segíteni többet csinálni. A webinárium is olyan hatékony lesz, mint amit megtanítok neked alatta.

3X10 perc a trükkökre

10 perc az esettanulmányra

és még  arra is marad 20 percünk, hogy a kérdéseidet megválaszoljam.

Az előadóról

Csernai Kata SEO szakember vagyok. Honlap tulajdonosoknak segítek stabil, kiszámítható látogatottságot szerezni a Google keresőből, hirdetési költségek nélkül.

SEO szakemberként foglalkozom céges- és tanácsadói weboldalak valamint webshopok keresőoptimalizálásával is. Szövegíróként több tízezer látogatót hozó blogbejegyzéseket készítettem már, és van olyan bejegyzésem, ami a Wikipedia szócikket is megelőzi.

Több mint 15 éves tanácsadói múlttal a hátam mögött prezentáltam már államtitkároknak, nagyvállalati vezetőknek és kisvállalkozóknak is. Voltam előadó Gazdagmami konferencián és számos regionális Momprenours csoportban is.

Egyike vagyok annak a néhány SEO szakembernek az országban, aki az egyetlen hazai SEO Mesterképzést sikeresen elvégezte és a tanúsítványt megszerezte.

Jelentkezés a webshop SEO webináriumra

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.