fbpx

3 legnagyobb webshop SEO hiba

Webinárium

Időpont

2021.05.25., 10:00-11:00

Helyszín

Online előadás

Résztvevőszám

max. 100 fő

A 3 legnagyobb webshop SEO hiba, amit csak elkövethetsz

2020-ban felrobbant az internet, és mindenki online vásárolt. A webes kereskedelem óriásit nőtt, és ez a hatás hosszútávú lesz. Sokan rájöttek ugyanis, mennyivel kényelmesebb, ha a futár házhoz hozza a bevásárlást.

 

UGYE TE SEM AKARSZ KIMARADNI EBBŐL A NÖVEKEDÉSBŐL?

Webshop üzemeltetőként folyamatosan új látogatókra van szükséged. Mégis azt látom, hogy a webshopok többsége elkövet 3 gigantikus hibátMegmutatom, mi ez a három hiba, és azt is, hogyan tudod kijavítani őket.

Tudom, hogy webáruház tulajdonosként, asszisztensként vagy marketing kivitelezőként ezer dolgod van. Ezért itt nem lesz bullshit: a SEO webináriumot konkrét, azonnal használható trükköket mutatok.

Nincs vesztenivalód. Az előadás INGYENES.

webshop SEO hiba

Rejtegeted, amid van.

webshop SEO hiba

A Google-re hagyod, mit mutasson meg.

webshop SEO hiba

Jó lesz az úgy! Más is így csinálja.

BÓNUSZ ESETTANULMÁNY: ÉLVEBONCOLÁS

Kiválasztok a webinárium résztvevők közül egy webshopot, amit élőben elemzek.

Ha szerencsés vagy, pont a tiédet. Így kapsz egy 75.000 Ft értékű gyors elemzést ingyen. Megmutatom, mi az a 3 dolog, aminek a kijavításával azonnal több látogatóra teszel szert.

A webshop SEO előadás helyszíne

A kanapéd vagy az íróasztalod. Ahogy neked kényelmes.

A webináriumhoz az ingyenesen használható ZOOM rendszeren keresztül tudsz csatlakozni.

A webinárium időpontja: 2021.05.25. 10:00 óra.

Időtartam: összesen 1 óra.

Az idő pénz, én pedig nem vinni akarom azt tőled, hanem segíteni többet csinálni. A webinárium is olyan hatékony lesz, mint amit megtanítok neked alatta.

3X10 perc arra, hogy tanulj a gigantikus hibákból

15 perc az élveboncolásra

és még  arra is marad 15 percünk, hogy a kérdéseidet megválaszoljam.

Az előadóról

Csernai Kata SEO szakember

Csernai Kata SEO szakember vagyok. Honlap tulajdonosoknak segítek stabil, kiszámítható látogatottságot szerezni a Google keresőből, hirdetési költségek nélkül.

SEO szakemberként foglalkozom céges- és tanácsadói weboldalak valamint webshopok keresőoptimalizálásával is. Szövegíróként több tízezer látogatót hozó blogbejegyzéseket készítettem már, és van olyan bejegyzésem, ami a Wikipedia szócikket is megelőzi.

Több mint 15 éves tanácsadói múlttal a hátam mögött prezentáltam már államtitkároknak, nagyvállalati vezetőknek és kisvállalkozóknak is. Voltam előadó Gazdagmami konferencián és számos regionális Momprenours csoportban is.

Egyike vagyok annak az öt SEO szakembernek az országban, aki az egyetlen hazai SEO Mesterképzést sikeresen elvégezte és a tanúsítványt megszerezte.

Jelentkezés a webshop SEO webináriumra

SZERZŐI JOGOK - TÁJÉKOZTATÁS - KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.