fbpx

Csatlakozás a ZOOM workshophoz

A workshophoz az ingyenesen használható ZOOM rendszeren keresztül tudsz csatlakozni. Ha még nincs telepítve a gépedre, kattints ide!

A workshophoz már 9:50-től tudsz csatlakozni. Ekkor a „várótermet” fogod látni. Azért ajánlom, hogy csatlakozz már a 10:00-ás kezdés előtt, hogy ellenőrizni tudd a technikát. Nézd meg, hogy be van-e dugva a fülhallgatód vagy a hangszóród. Ismerkedj meg a felülettel.

Szeretném, ha a workshop interaktív lenne. Ezért lesz lehetőséged hang és kép megosztására is.

Megköszönöm, ha megengeded, hogy láthassalak. Sokat segít, ha látom a reakcióidat, innen tudom, haladhatok-e gyorsabban, vagy valamit még részletesebben ki kell fejtenem.

Kérlek, hogy az előadós részek alatt legyél lenémítva, hogy ne legyen nagy az alapzaj. Lesznek kérdés szekciók, akkor nyugodtan kérdezz élőszóban is!

A workshop utolsó 30 percében lesz lehetőséged feltenni a kérdéseidet az elhangzottakkal kapcsolatban. Fontos, hogy az időkeret miatt csak az előadáson elhangzottakkal kapcsolatban feltett kérdésekre tudok válaszolni.  

Kérlek, hogy menet közben jegyezd fel a kérdéseidet, hogy semmi ne maradjon ki! A kérdezz-felelek szekció idején, a ZOOM Chat ablakában küldd el őket, így fogom tudni, hogyan gazdálkodjak az időkerettel..

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.