fbpx

A mesterséges intelligencia a SEO szakma végzete?

2023. február 22-én rendezték a III. Online Marketing Konferenciát az Óbudai Egyetem hallgatói számára, ahova idén is meghívtak minket előadást tartani az aktuális SEO szakmát érintő újdonságokról. Idén a mesterséges intelligencia volt terítéken (mi más lehetne?), így az előadásunkban azt vizsgáltuk, hogy milyen gyakorlati előnyei és hátrányai vannak / lesznek a AI-nak a SEO szakmában.

A gyakorlati alkalmazáson túl szót ejtettünk azokról a közelmúltban megjelent hírekről is, amik szó szerint felrázták a szakmai közösségeket a langyos állóvízből. Ilyen pl. a Bing chatbot bevezetése vagy a Google Bard hatalmas zakója.

Az ellentmondásos hírek és vélemények tengerében nehéz eldönteni, hogy a mesterséges intelligencia tényleg elhozza az online marketing szakmák végét vagy csak egy hasznos kiegészítőként épül bele a szakemberek eszköztárába.

Megpróbáltuk közérthetően és logikusan elmagyarázni az AI-ban rejlő lehetőségeket és veszélyeket. Az előadás megtekintése nem csak a SEO szakmában tevékenykedők számára lehet érdekes. Ajánljuk minden weboldal tulajdonosnak és vállalkozónak. Jó szórakozást! 🙂

Előadás címe: A mesterséges intelligencia a SEO szakma végzete?
Előadók: SEO Stratégia – Csernai Kata és Peller Kevin

*A videóban látható prezentáció néhány diája hibásan jelenik meg. Emiatt előfordulhat, hogy nincs feltétlenül összefüggésben a beszéd az aktuális diával.

Csernai Kata SEO szakember

Csernai Kata Seostratéga

Honlaptulajdonosoknak segítek kiszámítható, stabil látogatottságot szerezni a Google keresőből, hirdetési költségek nélkül.

Ha most találkozol velem először, még nem tudhatod, miért bízz bennem. Nézd meg, milyen szakmai utat jártam be, és milyen eredményeket értem el. Ezek alapján döntsd el magad, érdemes-e SEO kérdéseken rám hallgatnod.

Ismerj meg

Keresés SEO tippek között

seo szolgáltatások

kiemelt seo témák

Szerző: Peller Kevin
Peller Kevin vagyok, SEO munkatárs. Számos ügyfél és in-house projekt operatív kivitelezéséért és stratégiájáért felelek. Leginkább az on-site SEO-ban érzem otthon magam, de lázba hoz szinte minden online marketing feladat.

Hasonló bejegyzések

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.