fbpx

A mesterséges intelligencia a SEO szakma végzete?

Írta: Peller Kevin

   |   

Frissítve: 2023. 07. 09

   |   

Olvasási idő:

A mesterséges intelligencia a SEO szakma végzete? - III. Online Marketing Konferencia előadás
2023. február 22-én rendezték a III. Online Marketing Konferenciát az Óbudai Egyetem hallgatói számára, ahova idén is meghívtak minket előadást tartani az aktuális SEO szakmát érintő újdonságokról. Idén a mesterséges intelligencia volt terítéken (mi más lehetne?), így az előadásunkban azt vizsgáltuk, hogy milyen gyakorlati előnyei és hátrányai vannak / lesznek a AI-nak a SEO szakmában.

A gyakorlati alkalmazáson túl szót ejtettünk azokról a közelmúltban megjelent hírekről is, amik szó szerint felrázták a szakmai közösségeket a langyos állóvízből. Ilyen pl. a Bing chatbot bevezetése vagy a Google Bard hatalmas zakója.

Az ellentmondásos hírek és vélemények tengerében nehéz eldönteni, hogy a mesterséges intelligencia tényleg elhozza az online marketing szakmák végét vagy csak egy hasznos kiegészítőként épül bele a szakemberek eszköztárába.

Megpróbáltuk közérthetően és logikusan elmagyarázni az AI-ban rejlő lehetőségeket és veszélyeket. Az előadás megtekintése nem csak a SEO szakmában tevékenykedők számára lehet érdekes. Ajánljuk minden weboldal tulajdonosnak és vállalkozónak. Jó szórakozást! 🙂

Előadás címe: A mesterséges intelligencia a SEO szakma végzete?
Előadók: SEO Stratégia – Csernai Kata és Peller Kevin

*A videóban látható prezentáció néhány diája hibásan jelenik meg. Emiatt előfordulhat, hogy nincs feltétlenül összefüggésben a beszéd az aktuális diával.

Peller Kevin
Peller Kevin vagyok, SEO munkatárs és projektvezető. Számos ügyfél és in-house projekt operatív kivitelezéséért és stratégiájáért felelek. Leginkább a SEO startégiaalkotásban érzem otthon magam, de lázba hoz szinte minden online marketing feladat.

Keresés SEO tippek között

Kapcsolódjunk

INGYENES SEO TIPPEK

Nem küldünk kéretlen levélszemetet.
A legjobb SEO tippekért iratkozz fel a hírlevelünkre!

 

 

Ezek is érdekelhetnek

WEBSHOP SEO HÍRLEVÉL

 

Érthető és könnyen kivitelezhető SEO tippek látogatószám növeléshez

 

Trükkök, gyakorlati példák és valós ügyfélsztorik egyetlen cél érdekében, az organikus forgalomnövelésért. Mert az organikus látogató a jó legjobb látogató.