fbpx

Listázott termékek száma WooCommerce-ben

A WooCommerce webáruház tulajdonosok egyik leggyakoribb kérdése, hogy hogyan állítható be, hány termék jelenjen meg a termék listában? A listázott termékek száma WooCommerce-ben ugyanis egy fix szám, nem alkalmazkodik sem a megjelenítést végző sablonhoz, se a termékek számához automatikusan.

A listázott termékek száma WooCommerce-ben ált. 10, ez ugyanis az alapbeállítás.

Egy olyan sablonnál viszont, ahol egy sorban 3 vagy 4 termék jelenik meg, ezzel a beállítással az utolsó sor egy része üres marad.

Ez nem szép, de az hagyján. A rosszabbik eset, amikor egy kategóriában pl. 11 db termékünk van, és szegény utolsó termék csak lapozással érhető el. Sok esetben ez az oka, hogy egy terméket kevesebben vásárolnak.

Listázott termékek száma a Woocommerce-ben

A jó hír, hogy van megoldás a problémára. Csak nem a WooCommerce-ben, hanem a WordPress alapbeállítások között találjuk.

Mivel a WooCommerce “csak” egy plugin, a WordPress alapszabályai érvényesek rá. A WordPress pedig minden megjelenő elemet bejegyzésnek tekint, legyen szó blog posztról, oldalról vagy egy termékről.

Ezért a megoldás a megjelenő bejegyzések számának módosítása a WordPress alapbeállításokban.

Listázott termékek száma a Woocommerce-ben

Listázott termékek száma a Woocommerce-ben

A Beállítások / Olvasási beállítások menüpontban “A megjelenő oldal mutasson legfeljebb 10 bejegyzést.” részt keresd. A 10-es számot írd át akkorára, ami a WooCommerce webáruházad szempontjából a legkedvezőbb.

Csernai Kata SEO szakember

Csernai Kata Seostratéga

Honlaptulajdonosoknak segítek kiszámítható, stabil látogatottságot szerezni a Google keresőből, hirdetési költségek nélkül.

Ha most találkozol velem először, még nem tudhatod, miért bízz bennem. Nézd meg, milyen szakmai utat jártam be, és milyen eredményeket értem el. Ezek alapján döntsd el magad, érdemes-e SEO kérdéseken rám hallgatnod.

Ismerj meg

Keresés SEO tippek között

seo szolgáltatások

kiemelt seo témák

Szerző: Csernai Kata
Csernai Kata SEO szakember vagyok. Online vállalkozóknak segítek folyamatosan új érdeklődőket szállítani a keresőből, hirdetési költségek nélkül. Főként tartalmai SEO-val és bivalyerős linkekkel foglalkozom. Nem egy webes rendszerben hiszek, hanem abban, hogy szakértelemmel és kellő alapossággal minden rendszerben meg lehet találni a kihagyott lehetőségeket.

Hasonló bejegyzések

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.