Listázott termékek száma WooCommerce-ben

0

A WooCommerce webáruház tulajdonosok egyik leggyakoribb kérdése, hogy hogyan állítható be, hány termék jelenjen meg a termék listában? A listázott termékek száma WooCommerce-ben ugyanis egy fix szám, nem alkalmazkodik sem a megjelenítést végző sablonhoz, se a termékek számához automatikusan.

A listázott termékek száma WooCommerce-ben ált. 10, ez ugyanis az alapbeállítás.

Egy olyan sablonnál viszont, ahol egy sorban 3 vagy 4 termék jelenik meg, ezzel a beállítással az utolsó sor egy része üres marad.

Ez nem szép, de az hagyján. A rosszabbik eset, amikor egy kategóriában pl. 11 db termékünk van, és szegény utolsó termék csak lapozással érhető el. Sok esetben ez az oka, hogy egy terméket kevesebben vásárolnak.

Listázott termékek száma

A jó hír, hogy van megoldás a problémára. Csak nem a WooCommerce-ben, hanem a WordPress alapbeállítások között találjuk.

Mivel a WooCommerce “csak” egy plugin, a WordPress alapszabályai érvényesek rá. A WordPress pedig minden megjelenő elemet bejegyzésnek tekint, legyen szó blog posztról, oldalról vagy egy termékről.

Ezért a megoldás a megjelenő bejegyzések számának módosítása a WordPress alapbeállításokban.

WordPress bejegyzések száma

A Beállítások / Olvasási beállítások menüpontban “A megjelenő oldal mutasson legfeljebb 10 bejegyzést.” részt keresd. A 10-es számot írd át akkorára, ami a WooCommerce webáruházad szempontjából a legkedvezőbb.

Share.

About Author

Online vállalkozóknak segítek folyamatosan új érdeklődőket szállítani a keresőből, hirdetési költségek nélkül. IT tanácsadóként 15 évnyi tapasztalatom van informatikai projektek vezetésében, az ügyfelek és fejlesztők közötti kapcsolatteremtésben. 2006 óta üzemeltetek webáruházakat. Fő szakterületem a webáruház SEO.

Leave A Reply