fbpx

Listázott termékek száma WooCommerce-ben

Írta: Csernai Kata

   |   

Frissítve: 2023. 07. 31

   |   

Olvasási idő:

A WooCommerce webáruház tulajdonosok egyik leggyakoribb kérdése, hogy hogyan állítható be, hány termék jelenjen meg a termék listában? A listázott termékek száma WooCommerce-ben ugyanis egy fix szám, nem alkalmazkodik sem a megjelenítést végző sablonhoz, se a termékek számához automatikusan.

A listázott termékek száma WooCommerce-ben ált. 10, ez ugyanis az alapbeállítás.

Egy olyan sablonnál viszont, ahol egy sorban 3 vagy 4 termék jelenik meg, ezzel a beállítással az utolsó sor egy része üres marad.

Ez nem szép, de az hagyján. A rosszabbik eset, amikor egy kategóriában pl. 11 db termékünk van, és szegény utolsó termék csak lapozással érhető el. Sok esetben ez az oka, hogy egy terméket kevesebben vásárolnak.

Listázott termékek száma a Woocommerce-ben

A jó hír, hogy van megoldás a problémára. Csak nem a WooCommerce-ben, hanem a WordPress alapbeállítások között találjuk.

Mivel a WooCommerce “csak” egy plugin, a WordPress alapszabályai érvényesek rá. A WordPress pedig minden megjelenő elemet bejegyzésnek tekint, legyen szó blog posztról, oldalról vagy egy termékről.

Ezért a megoldás a megjelenő bejegyzések számának módosítása a WordPress alapbeállításokban.

Listázott termékek száma a Woocommerce-ben

Listázott termékek száma a Woocommerce-ben

A Beállítások / Olvasási beállítások menüpontban “A megjelenő oldal mutasson legfeljebb 10 bejegyzést.” részt keresd. A 10-es számot írd át akkorára, ami a WooCommerce webáruházad szempontjából a legkedvezőbb.

Csernai Kata
Csernai Kata SEO szakember vagyok. Online vállalkozóknak segítek folyamatosan új érdeklődőket szállítani a keresőből, hirdetési költségek nélkül. Főként tartalmai SEO-val és a komplex projektek stratégiájának meghatározásával foglalkozom. Nem egy webes rendszerben hiszek, hanem abban, hogy szakértelemmel és kellő alapossággal minden rendszerben meg lehet találni a kihagyott lehetőségeket.

Keresés SEO tippek között

Kapcsolódjunk

INGYENES SEO TIPPEK

Nem küldünk kéretlen levélszemetet.
A legjobb SEO tippekért iratkozz fel a hírlevelünkre!

 

 

Ezek is érdekelhetnek

WEBSHOP SEO HÍRLEVÉL

 

Érthető és könnyen kivitelezhető SEO tippek látogatószám növeléshez

 

Trükkök, gyakorlati példák és valós ügyfélsztorik egyetlen cél érdekében, az organikus forgalomnövelésért. Mert az organikus látogató a jó legjobb látogató.