fbpx

Az on site SEO a honlapon belül használható keresőoptimalizálási technikákat jelenti. Ide tartoznak az on site SEO technikai elemek is, azaz a SEO beállítások. Gyakran már az on site SEO elemek megfelelő beállításával előbbre hozható a weboldal a keresőben.

Ismerd meg az on site SEO elemeket és azok gyakorlati használatát!

Fő kulcsszó jelentése, használata SEO-ban

Fő kulcsszó jelentése, használata SEO-ban

A fő kulcsszó, más néven a főoldali kulcsszó az egyik legfontosabb on site SEO elem a honlapodon. A fő kulcsszó határozza meg ugyanis a Google szemében a honlapod témáját. A Google egyre inkább a tartalmilag letisztult, egy téma köré szerveződő honlapokat kedveli....

Meta leírás jelentése, használata a SEO-ban

Meta leírás jelentése, használata a SEO-ban

A meta leírás – angolul meta description –  nem jelenik meg a honlapodon, mégis nagyon fontos on site SEO elem. Érdemes az elkészítésébe nagy energiát fektetni, mert ez határozza meg, hányan kattintanak át az oldaladra. A meta leírás a keresőnek szól A meta leírás a...

Title jelentése, használata a SEO-ban

Title jelentése, használata a SEO-ban

A title az egyik legfontosabb on site SEO elem. Ha ez nincs kitöltve a honlapod minden egyes aloldalán, esélyed sincs arra, hogy az oldalad jó helyen jöjjön a keresőben. A title az oldal címe. Nem összekeverendő az URL-lel (angolul Uniform Resource Locator), ami a...

Csernai Kata SEO szakember

Csernai Kata SEO szakember

Honlaptulajdonosoknak segítek kiszámítható, stabil látogatottságot szerezni a Google keresőből, hirdetési költségek nélkül.

Ha most találkozol velem először, még nem tudhatod, miért bízz bennem. Nézd meg, milyen szakmai utat jártam be, és milyen eredményeket értem el. Ezek alapján döntsd el magad, érdemes-e SEO kérdéseken rám hallgatnod.

Ismerj meg

Keresés SEO tippek között

seo szolgáltatások

kiemelt seo témák

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS – KÖTBÉR A SeoStrategia.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata SEO szakember .

A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre.

Amennyiben a SeoStrategia.hu weboldalon szereplő bármilyen saját (szöveg, képi, videó, ábra, infografika vagy egyéb) tartalmát más személy vagy cég honlapján vagy bármely más online vagy offline felületén vagy eszközén, bizonyíthatóan azonos vagy nagy mértékben hasonló formában megjelenik, a weboldal üzemeltetője (SEO Stratégia Bt., tulajdonos Csernai Katalin) másolt oldalanként 50.000 Ft / nap összegű kötbért számláz a jogtalan felhasználónak.

A kötbért a felfedezést napjától számítva addig a napig kerül felszámításra, amely napon a kérdéses tartalmakat a jogtalan felhasználó véglegesen eltünteti saját felületéről. Szöveg esetén másolt oldalnak minősül, ha az átvétel az adott teljes oldal tartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat. Kép, videó, ábra, infografika átvétele és felhasználása esetén bármely átvett tartalom teljes oldalnak számít.

Az átvétellel és a felhasználással a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A fent említett tartalmak átvételének és felhasználásának bizonyítására közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat. A közokirat költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználó köteles megtéríteni.